Naša Misija & Vizija

THS Agency ili Ticket & Hotel Service agency u punom nazivu , osnovana je 2007 godine sa sedištem u Beogradu.
Članica smo IATA udruženja od 2008 god i koristimo Amadeus kao GDS

Iako agencija postoji samo 10 godina kod nas je veliko iskustvo sticano višegodišnjim radom u avio kompanijama i turističkim agencijama kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Kako bi smo upotpunili našu uslugu ,naš rad smo bazirali na principu "od vrata do vrata", dakle u prilici smo da Vam po potrebi organizujemo prevoz zajedno sa avio kartom i hotelskim smeštajem u jednom paketu.Kreirajte sami svoje putovanje kada želite već prema vašoj želji i budžetu kojim raspolažete. Takođe smo u prilici da vam ponudimo putno i zdravstveno osiguranje. Mi radimo za Vas,potrebno je samo da nam pošaljete vaš zahtev putem forme preko naše web stranice. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, poslaćamo više opcija, pa ako ne odgovara, još više dok ne nađemo onu pravu koja će vama odgovarati. Kreativnost i veliko iskustvo su naša velika prednost u odnosu na automatske pretraživače.


PREPUSTITE NAMA DA BRINEMO O VAMA !
img

Online Plaćanje

Funkcionišemo po principu "pay by link", šaljemo račun i link preko koga se vrši VISA 3D -plaćanje karticom, 100% bezbedno i zaštićeno. Plaćanje takođe možete obaviti uplatnicom,u bilo kojoj pošti ili banci ili preko računa firme.

Realni I Pouzdani

Nismo najjeftiniji, realni smo i pouzdani. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte,uverite se sami u kvaitet naše usluge.

Veliko Iskustvo

Veliko iskustvo sticano višegodišnjim radom u avio kompanijama i turističkim agencijama kako u Srbiji tako i u inostranstvu.


32

GODINA ISKUSTVA U AVIO SAOBRAĆAJU

10000

PRODATIH AVIO KARATA

500

DESTINACIJA

1000

HOTELA

Upoznajte Naš Tim

Zoran Jeremić

Generalni Menadžer

Od 1986 godine godine avionac .31 godina iskustva na poslovima u avio saobraćaju.Počevši od aerodroma Beograd ,preko aerodroma u Budimpešti ,Beču,Kijevu ,Pragu i Amsterdamu. IATA 461 kurs , Amadeus kursevi,Corda ,Codeco KLM sistemi , Sabre i Travel port Galileo.Specijalnos Azija.

Jelena Novaković

Agent prodaje

Od 1985 god početak u nekadašnjem Air Liftu ,32 godine iskustva,od čega 20 godina rada u agencijama u Sydney i Melburnu.Poseduje IATA 461 kurs,Amdeus ,Sabre i travel port Galileo,Vrhunski poznavalac letova širom sveta i naravno veliki specijalista za letove ka Australiji. 2015 god dobitnik je Etihadove nagrade i priznanja Australiske ambasade kao najbolji prodavac avio karata za Australiju.

Zorica Urošević Karaferović

Agent prodaje

Od 1989 počinje sa radom u CRC , centralnoj rezervacionoj kontroli,glavnom buking centru.28 godina iskustva na poslovima prodaje avio karata.Posle nekoliko godina rad nastavlja u turističkim agencijama isključivo na prodaji avio karata.IATA 461 kurs,Amadeus kursevi Lufthansa City Centar,Follow me ,jedna od najvećih turističkih agencija u svoje vreme.Veoma iskusna i detaljna ,severna i južna Amerika najbolje joj leže.

loader